"Ik faciliteer diverse energetische behandelingen, ze hebben allemaal als primair doel om jouw innerlijke kracht te herstellen. Mijn benadering is gericht op het ontwaken en in balans brengen van het zelfherstellende potentieel in jouw lichaam en wezen als geheel." Twijfel je tussen een behandeling, kun je altijd contact met mij opnemen.

 

Meer informatie over de verschillende behandelingen vind je op mijn boekings-site.


Overgave

'Kom liggen en ontvang'

Ontvangen is van essentieel belang voor het creëren van een evenwicht tussen geven en ontvangen. In mijn praktijk mag je ontspannen en je volledig overleveren aan het 'nu'. Ik gebruik natuurlijke oliën in mijn massages, zodat we de huid kunnen voeden.

Shiatsu massage geef ik op de kleding en is zonder olie. D.m.v acupressuur behandel ik de meridianen, de energiebanen van het lichaam met als doel meer in balans te raken.

- Shiatsu (therapie)

 

- Healing massage

- Aloha Yoga massage

 

- Vlinder massage

- Cupping massage


Ontluiken

'De reis van het hart'

- Cacao ceremonie massage

Deze persoonlijke cacao ceremonie begeleid ik je naar de wens van jouw hart. We drinken samen een kop rauwe cacao. Jouw hartenwens is de affirmatie voor de massage. Voor de massage (90minuten) gebruik ik een heerlijk geurende en voedende combinatie met cacaoboter. Een heerlijk hart openende beleving waarin ontspanning en transformatie centraal staan. Je loopt de praktijk uit als een bonbonnetje :)

 

- Magische microdosering massage

Door de microdosering van psilocybine wordt er op subtiele wijze aandacht gevestigd om jouw 'blik' te verruimen. Samen met de ontspanning van de massage (90minuten) ontvouwen de mogelijkheden op antwoorden vanuit jouw onderbewuste. Een unieke geestverruimende beleving waarin ontspanning en transformatie centraal staat.


Omwenteling

'De verandering aangaan'

 

Je wilt je angsten, boosheid en schuldgevoelens overwinnen. Al deze aspecten
hebben een relatie met jouw verleden, jouw innerlijk kind.

Ik combineer de kennis van innerlijk kind werk samen met Shiatsu. Om zo de balans te hervinden van oude patronen en stressfactoren binnenin het lichaam.

 

- Innerlijk kind werk / Shiatsu


Zuivering

'Lage trillingen opruimen'

 

 

We hebben allemaal een eigen trilling (frequentie). Wanneer we ons slecht voelen vibreren we op een ‘lager’ niveau en trekken we deze energie als een magneet naar ons toe. Wanneer we onze trilling verhogen kunnen we de wereld weer met een heldere, zachtere blik aanschouwen.

- Reiki behandeling

- Reiki initiatie 1, 2, en 3 (solo of groep)

- Rapeh ceremonie (solo of groep)


Exploreren

'Ontwikkeling van je zelf'

Je eigen lijf onderzoeken en je grenzen op een zachte manier leren verkennen.

- New Moon Retreat

- Yoga